Selectie Ronden

Onze selectie procedure start met het via email in ontvangst nemen van een volledige sollicitatie aanvraag d.m.v. een korte motivatie om te solliciteren, een C.V. en een gescande pasfoto. Aan de hand van deze aanvraag wordt een selectie gemaakt en volgen er 3 kwalificatie ronden. Gedurende deze 3 kwalificatie ronden hanteren we bij Redline een formeel dresscode.

De Eerste Ronde

U wordt op locatie uitgenodigd voor een gesprek door de Locatie Manager. Tijdens dit gesprek krijg jij de gelegenheid om je C.V. en je motivatie voor solliciteren toe te lichten. Tijdens het gesprek wordt meer verteld over de functie en de organisatie.

De Tweede Ronde

Degenen die na het eerste gesprek worden geselecteerd om verder te gaan in de procedure, zullen worden uitgenodigd voor een observatiedag. Op deze dag worden de geselecteerde kandidaten in de gelegenheid gesteld om Design en Marketing in de praktijk te beleven. De kandidaten mogen vragen stellen en die informatie vervolgens noteren voor later gebruik. Kandidaten worden getest op analytisch vermogen en interesse in Marketing. Voor Redline zal deze punten in de beoordeling een belangrijke rol spelen.

De Derde Ronde

Alleen degenen, die de observatie dag positief beleefd hebben en tot een succesvol einde hebben weten te brengen, zullen een uitnodiging van Redline ontvangen, om deel te nemen aan de derde ronde.