Sales Representative

Vacature Junior / Senior Sales Representative buitendienst

Onze sales representatives buitendienst zijn onmisbare teamleden in de buitendienst zonder wiens tomeloze inzet de beloften richting onze opdrachtgevers nooit gehaald zouden worden. De input en commerciële bijdragen van de sales vertegenwoordigers helpen Redline dagelijks om het gewenste resultaat richting onze opdrachtgevers te behalen. Aan de ene kant zijn het stuk voor stuk unieke, authentieke individuen en aan de andere kant gedreven teamplayers die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het behalen van verschillende commerciële doelstellingen.

Je zal als junior of senior vertegenwoordiger snel en veel ervaring opdoen die je gaat helpen om onvoorstelbaar snel te groeien binnen Redline. Deze commerciële ervaring zal je als verkoper opdoen in de praktijk, in theorie maar vooral tijdens het samenwerken met meer ervarener collega’s. Aangezien Redline alle kennis zelf in huis heeft, zijn wij in staat om van iemand zonder ervaring in no time een ervaren sales professional te maken.

Werkzaamheden Sales Representative buitendienst

 • Connector.

  Account Manager

  Het plegen van acquisitie, maken van afspraken en onderhouden van contacten in de buitendienst;

 • Connector.

  Sales

  Het behalen van verkoopdoelstellingen;

 • Connector.

  Trainingen

  Het dagelijks volgen van communicatietrainingen;

 • Connector.

  Aftersales

  Het rapporteren van behaalde verkoop- en trainingsresultaten aan de Team Leader.

Solliciteer nu

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een informele organisatie? Wil jij net als wij snel groeien? En ben jij net als wij bereid om daar 100% voor te gaan?

*