Diensten

Redline maakt het mogelijk om flexibel verschillende marketing- en design activiteiten aan te bieden. Dit kan een eenmalig project zijn, evenement of langdurig traject. Laat uw onderneming profiteren van onze marketing ervaring en maak gebruik van professionele marketeers, adviseurs of media/drukwerk designers. Wij denken graag met u mee, en houden rekening met uw budget.

 • Marketing

  Redline helpt u graag met het implementeren van Marketing Strategieën om uw diensten of producten aan de man te brengen. Doormiddel van reclame campagnes in de vorm van media, drukwerk of presentaties vergroten wij uw marktaandeel. Door uw huisstijl te verbeteren en het bedrijf beter op de kaart te zetten kunnen we samen doelgericht en efficiënt te werk gaan.

  Marketing

 • Design

  Design en Ontwerpstrategie is een discipline die bedrijven helpt te bepalen wat ze moeten doen om uniek en herkenbaar te zijn in de markt. Wij helpen bedrijven contextueel innoveren, het verbeteren of ontwikkelen van een huisstijl zowel onmiddellijk als op de lange termijn. Dit proces omvat bedrijfsstrategie, met wisselwerking tussen marketing, ontwerp, media en drukwerk.

  Design

 • Marketing Tools & Reclame

  Wij kunnen helpen met het vergroten van uw marktaandeel en verkoopstrategie. Heeft u de juiste tools, training en marketingspakketten in huis om een duidelijk boodschap aan de man over te brengen? Wij helpen u graag op weg, zodat uw product zichzelf verkoopt.

  Business 2 Consumer

 • Offerte Design & Contracten

  Business-to-business houdt verband met de verkoop van producten en diensten van bedrijf naar bedrijf. B2B verkoop verhoudingen veranderen voortdurend en contracten hebben vaak een langere levensduur. Wij kunnen uw helpen met een mooie Folder, Contract en Visitekaart design.

  Business 2 Business

 • High Traffic Marketing

  High traffic locaties zoals luchthavens, treinstations, winkelcentrums en universiteiten zijn zeer aantrekkelijk om nieuwe klanten te werven. Op deze plekken komen de bezoekers namelijk al vanzelf, om te reizen, te werken of om er te studeren. En precies dat is de reden waarom high traffic locaties zich steeds nadrukkelijker als aantrekkelijke reclame gebieden beginnen te manifesteren. Posters, Flyers, Banners, Videoboodschappen, wij helpen u graag.

  High Traffic Marketing

 • 3D Bouw Projectie

  Redline kan het volledige traject uit handen nemen, van het maken van een conceptvoorstel, regelen van de logistiek en tussentijdse evaluaties tot de training van het beursteam.
  Doormiddel van Google 3D Sketchup tekeningen kunnen wij u een indruk geven van hoe uw beurs locatie eruit gaat zien voordat u alle benodigheden inkoopt. Dit kan onaangename verrassingen voorkomen.

  Beurs Presentaties

Voor al uw marketing outsourcing en opdrachten, biedt Redline u ervaren en goed getrainde marketing professionals aan. Zij kunnen u effectief ondersteunen op het gebied van marketing, design en salestools. Klanten werving wordt makkelijker en het versterkt upselling van uw huidige klantenbestand.

Startende, MKB, ZZP en beursgenoteerde bedrijven en vele anderen maken jarenlang gebruik van onze diensten. Of opdrachtgevers nu hun cliëntbase willen uitbreiden middels High Traffic event marketing, B2C of B2B sales, Redline biedt ten alle tijden maatwerk en flexibiliteit in combinatie met een heldere bedrijfsvisie voor al uw marketing outsourcing.

Contact

Wenst u meer informatie, heeft u interesse in een van onze diensten, of bent u op zoek naar een carrière in Marketing, twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.