Designer

Vacature Designer / Marketeer

Onze Designers zijn doelgerichte initiators die denken kunnen vertalen in doen. Redline verwacht van haar designers een leidinggevende rol binnen het operationele marketing traject met beperkte sturing van marketing campagnes.

Marketeers binnen Redline zijn creatieve denkers, motivators die design kwaliteiten beheersen en mensen weten te overtuigen. Onze Marketeers hebben uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden en zetten die vaardigheden in om een compleet marketingsplan uit te rollen voor klanten, zowel offline of online. Redline verwacht van haar Marketeers denkvermogen en een verlangen naar “out of the box thinking”.

Je zal als Designer snel en veel zelfstandig opdrachten doen. Je zal dagelijks allerlei marketingplannen coördineren zowel binnen en buiten de vestiging. Je zal dagelijks deelnemen aan gevorderde design en marketing trainingen.

Werkzaamheden Designer

 • Connector.

  Gebied Management

  Marketingsplan of Design plan uitwerken

 • Connector.

  Marketing doelstellingen behalen/bewaken

  Design doelen als team behalen, en het bewaken van kwaliteit;

 • Connector.

  Management training volgen

  Volgen van management trainingen, seminars en presentaties;

 • Connector.

  Nieuwe collega's inwerken/begeleiden

  Collega’s inwerken, trainen en begeleiden tot dat ze zelfstandig aan de slag kunnen;

Solliciteer nu

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een informele organisatie? Wil jij net als wij snel groeien? En ben jij net als wij bereid om daar 100% voor te gaan?

*